Menu Sluiten

Herbruikbare Borden Personaliseren Voor Evenementen

Ecofest vzw is in 2004 begonnen met een focus op duurzaamheid binnen de evenementensector

90139359013935

More info

tags: Advies Herbruikbare Borden Op Evenementen – Duurzame Evenementen – Duurzame Leveranciers – Duuzame Organisaties – Expert Herbruikbare Borden Op Evenementen – 

Wenst u meer info over herbruikbare borden personaliseren voor evenementen kijk dan vlug op https://www.ecofest.be/nl/ | Herbruikbare Borden Personaliseren Voor Evenementen

Ecologie Herbruikbare Borden Personaliseren Voor Evenementen

Met de groeiende bezorgdheid over plastic afval en de impact ervan op het milieu, is de vraag naar duurzame alternatieven steeds groter geworden. Dit geldt ook voor evenementen, waarbij een grote hoeveelheid plastic gebruikt wordt voor wegwerpborden en bestek. Gelukkig zijn er nu herbruikbare borden beschikbaar die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook nog eens gepersonaliseerd kunnen worden voor elk evenement.

De voordelen van herbruikbare borden

Het gebruik van herbruikbare borden op evenementen heeft vele voordelen. Ten eerste vermindert het de hoeveelheid afval die wordt gecreëerd. In plaats van wegwerpborden te gebruiken, kunnen herbruikbare borden na afloop van het evenement gemakkelijk worden afgewassen en opnieuw gebruikt worden. Hiermee wordt niet alleen plastic afval vermeden, maar ook de kosten voor het kopen van wegwerp servies.

Een ander voordeel van herbruikbare borden is dat ze duurzaam zijn. In tegenstelling tot plastic wegwerpborden, zijn herbruikbare borden gemaakt van materialen zoals bamboe, hout of roestvrij staal. Deze materialen gaan veel langer mee en zijn minder schadelijk voor het milieu.

Bovendien kunnen herbruikbare borden ook gepersonaliseerd worden voor elk evenement. Dit is niet alleen een leuke toevoeging, maar het kan ook helpen om de branding van het evenement te versterken. Door het logo of de naam van het evenement op de borden te laten drukken, creëer je een unieke en memorabele ervaring voor de gasten.

Herbruikbare borden op evenementen in België

In België is er een groeiende trend om herbruikbaar eetgerei te gebruiken op evenementen. Dit werd onder andere gestimuleerd door het initiatief van Ecofest, een Belgische organisatie die zich inzet voor duurzaamheid op evenementen. Zij bieden een breed scala aan herbruikbare borden en bestek aan, die ook kunnen worden gepersonaliseerd.

Op de website van Ecofest is te lezen dat herbruikbaar eetgerei op evenementen niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor de sfeer en beleving van het evenement. De gasten voelen zich meer betrokken bij het evenement en dragen bij aan een duurzame boodschap.

Het personaliseren van herbruikbare borden voor evenementen

Het personaliseren van herbruikbare borden voor evenementen is een relatief eenvoudig proces. Allereerst moet er worden gekozen voor het materiaal van de borden, zoals bamboe, hout of roestvrij staal. Vervolgens kan het logo of de naam van het evenement op de borden worden gedrukt met behulp van zeefdruk of lasergravure.

Een tip is om te kiezen voor een opvallend design of kleur voor de borden, zodat ze echt opvallen tijdens het evenement. Dit zal niet alleen interessant zijn voor de gasten, maar ook voor eventuele sponsors die op zoek zijn naar manieren om hun merk te promoten.

Herbruikbare borden als onderdeel van een duurzaam evenement

Het gebruik van herbruikbare borden is slechts één onderdeel van het organiseren van een duurzaam evenement. Het is belangrijk om ook andere aspecten, zoals afvalbeheer en vervoer, mee te nemen in de duurzame aanpak. Door herbruikbare borden te gebruiken, draag je echter al bij aan het verminderen van plastic afval en creëer je tegelijkertijd een unieke en gepersonaliseerde ervaring voor de gasten.

Kortom, herbruikbare borden zijn een uitstekende optie voor evenementen die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Door ze te personaliseren, voeg je een extra touch toe aan het evenement en laat je zien dat je als organisator begaan bent met het milieu. Dus waarom zou je nog kiezen voor wegwerpborden als je ook kunt kiezen voor herbruikbare borden die zowel goed zijn voor het milieu als voor de sfeer van het evenement?


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Herbruikbare borden personaliseren voor evenementen

!–StopPubText–>.